Privat pasningsordning

At få passet sit barn i en privat pasningsordning er en beslutning, der bygger på værdier som omsorg, tryghed og fleksibilitet. For mange forældre er det en afgørende faktor at finde en pasningsordning, der passer til deres individuelle behov og værdier. Her er nogle af de centrale værdier, der ofte spiller en rolle, når man vælger en privat pasningsordning.

En af de vigtigste værdier for forældrene, der vælger en privat pasningsordning, er omsorg. Forældre ønsker, at deres barn bliver set og taget kærligt om, og at de føler sig elsket og værdsat. I min private pasningsordning er der 4 – 5 børn hver dag, hvilket betyder, at der er tid og opmærksomhed til hvert enkelt barn. Dette skaber en tryg og nærværende atmosfære, hvor børnene kan udvikle sig og trives.

Tryghed er en anden værdi, jeg vægter højt, når man vælger min privat pasningsordning. Forældre ønsker at vide, at deres børn er i sikre hænder og bliver passet af en erfaren voksen. I min privat pasningsordning er der en tæt relation mellem børnene og mig, hvilket skaber en følelse af tryghed og tillid. Børnene får mulighed for at danne et nært forhold til mig, hvilket kan have en positiv indvirkning på deres trivsel og udvikling.

Fleksibilitet er en værdi, der tiltrækker mange forældre til privat pasning. Det moderne familieliv kan være komplekst og uforudsigeligt, og forældre har brug for fleksible løsninger, der passer til deres arbejdstider og andre forpligtelser. Min private pasning tilbyder større fleksibilitet i forhold til åbningstider og tilrettelæggelse af hverdagen. Forældre kan i samarbejde med mig finde løsninger, der passer til deres individuelle behov og skabe en harmonisk balance mellem arbejde og familieliv.

Min private pasningsordning er forbundet med værdier som individualitet og personlig udvikling. Børnene får mulighed for at udforske deres interesser og styrke deres unikke personligheder.

Samtidig giver min private pasningsordning også forældrene mulighed for at være tættere involveret i deres børns dagligdag. Der er ofte en mere åben og direkte kommunikation mellem forældre og mig, hvilket skaber et tættere samarbejde.

Mine erfaringer

Jeg er uddannet serigraf og zoneterapeut.

Siden 2018 har jeg haft min Private Pasningsordning Krudtuglerne i Stenstrup. Jeg startede som kommunal dagplejer i 2010 og har et væld af kurser der omhandler, børns trivsel, leg og læring, præmatur børn, motorik og bevægelse og mange flere. Jeg har arbejdet med tvangsfjernede børn og været aflastningsfamilie for to børn med handicap.

Dit barn i fokus

Barnet i fokus, betyder at jeg i min private pasningsordning, laver et skriv hver måned,på hvert enkelt barn. Et skriv som omhandler barnets trivsel og udvikling. I forældre får dette skriv med hjem, så i kan se hvilken udvikling der sker med netop jeres barn, den tid det er hos min private pasningsordning, Krudtuglerne.